Kategorije

Aktivni filteri

Roler s klipsom i udobnim gumenim držačem. Sistem samouvlačenja vrha za zaštitu Vaše odjeće od mrlja. Dokumentarna gel tinta ne blijedi, vodootporna je i brzo se suši. Vrh od nehrđajućeg čelika 0.5 mm. Crni ispis.

Roler s klipsom i udobnim gumenim držačem. Sistem samouvlačenja vrha za zaštitu Vaše odjeće od mrlja. Dokumentarna gel tinta ne blijedi, vodootporna je i brzo se suši. Vrh od nehrđajućeg čelika 0.5 mm. Crveni ispis.

Roler s klipsom i udobnim gumenim držačem. Sistem samouvlačenja vrha za zaštitu Vaše odjeće od mrlja. Dokumentarna gel tinta ne blijedi, vodootporna je i brzo se suši. Vrh od nehrđajućeg čelika 0.5 mm. Plavi ispis.

Roler s dokument tintom prema ISO 14145/2 certifikatu. 'Scratch-free' tehnologija - bez grebanja bez obzira na kut pisanja. Ne blijedi, vodootporan, trenutno sušenje. Preporučuje se za potpisivanje važnih dokumenta jer tinta onemogućuje brisanje i iznjenu podataka. Vrh od nehrđajućeg čelika 0.7mm, crni ispis.

Roler s dokument tintom prema ISO 14145/2 certifikatu. 'Scratch-free' tehnologija - bez grebanja bez obzira na kut pisanja. Ne blijedi, vodootporan, trenutno sušenje. Preporučuje se za potpisivanje važnih dokumenta jer tinta onemogućuje brisanje i iznjenu podataka. Vrh od nehrđajućeg čelika 0.7mm, crveni ispis.

Roler s dokument tintom prema ISO 14145/2 certifikatu. 'Scratch-free' tehnologija - bez grebanja bez obzira na kut pisanja. Ne blijedi, vodootporan, trenutno sušenje. Preporučuje se za potpisivanje važnih dokumenta jer tinta onemogućuje brisanje i iznjenu podataka. Vrh od nehrđajućeg čelika 0.7mm, plavi ispis.