Kategorije

Aktivni filteri

Violeta Water Care maramice za nježnu zaštitu i njegu od prvog dana. Bebina koža je do 5 x tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene zaštitne mehanizme koji postoje kod odrasle kože. Zbog toga zahtijeva njegu najvišeg stupnja čistoće i sigurnosti i upravo takvoj koži su prilagođene nove, još mekše i nježnije Violeta Water care baby maramice. Sadrže 99 % vode pročišćene postupkom reverzne osmoze. Osim vode, drugi prirodni sastojak je ekstrakt nordijske kupine, koja štiti i jača kožu te je dubinski hidratizira. Nordijska kupina ima 2 x više C vitamina od limuna, a ulje iz sjemenke nordijske kupine bogato je OMEGA 3 i OMEGA 6 kiselinama te A i E vitaminima.

Violeta troslojne, četveroslojne ili maramice u kutiji su proizvod vrhunske kvalitete i modernog dizajna. Imaju odličnu moć upijanja, a mekani papir maramica posebno je nježan prema osjetljivoj koži oko nosa, kako ne bi bila iritirana uslijed često neugodnih alergija i prehlada. Za potpuni osjećaj ugode zaslužne su osvježavajuće mirisne arome.

Izrađene od 100% celuloze dobivene iz obnovljivih izvora.

Ne sadrže umjetna bjelila.

Vlažni toaletni papir marke Violeta® pruža bolju higijenu, jer uklanja više bakterija nego samo suhi papir, kožu nježno čisti i vlaži. Zbog svojih prirodnih sastojaka i pH neutralne formule smiruje nadraženu kožu i crvenilo te djeluje nježno i ugodno na kožu. Violeta® hidratantni toaletni papir je 100% biorazgradiv pa je prikladan za ispiranje u WC školjki; maksimalno 3 lista odjednom. Zaštitna navlaka štiti papir od isušivanja, čime se osigurava dulja trajnost i upotrebljivost.

ekstrakt nevena

umiruje iritiranu kožu

čisti bolje od suhog toaletnog papira

može se odlagati u WC-školjku i biorazgradiv je

Violeta vlažni toaletni papir s ekstraktom nevena za potpunu njegu i svježinu osjetljivih dijelova tijela. Uz optimalan sadržaj vlage obogaćen je prirodnim ekstraktima kamilice i nevena, koji su poznati prijatelji u umirivanju iritirane i osjetljive kože. Violeta vlažni toaletni papir sastoji se od biorazgradivog materijala te se može odlagati u WC-školjku.