Kategorije

Aktivni filteri

3 u 1 čisti, uklanja kamenac i uništava sve bakterije.Svima dobro poznat proizvod za čišćenje jako zaprljanih površina u atraktivnom pakiranju, s osvježavajućim mirisom i dezinficijensom. SANITAR ORIGINAL uklanja velike nakupine kamenca, temeljito čisti i uništava sve bakterije. Ovo provjereno sredstvo za čišćenje možete upotrijebiti za kade, umivaonike, tuš-kabine, keramičke pločice, podove... 

Posebni enzimi koji njeguju odvode, sprječavaju nasatanak urinalnog i vodenog kamenca.

Posebne mirisne molekule koje utječu na neugodne mirise iz pisoara.

Mirisni aditivi impregnirani u gumeni materijal mrežice koji traju 30 dana od otvaranja.

5 različitih mirisa

Inovativna gornja tekstura mrežice koja sprječava prskanje izvan pisoara

Posebno dizajnirana sredina mrežice kako bi se sprječilo prskanje izvan i oko pisoara

Inovativna protuklizna karakteristika koja sprječava pomicanje mrežice unutar pisoara

Poseban dodatak za držanje mrežice kako bi se olakšalo postavljanje same mrežice, izmjena mrežice te održavanje pisoara.

Svaka mrežica zasebno pakirana. U svakom pakiranju jednokratna rukavica

https://www.youtube.com/watch?v=eOIJAJ4GMPQ&ab_channel=VectairSystems

Mini sprej za korištenje prije "obavljanja posla" u toaletu. Pakiranje 50 ml.

Pre Poo sprej potpuno mijenja iskustvo korištenje toaleta vama, ali i onima koji ga koriste nakon vas, na način da sprječava pojavu neugodnih mirisa i prije nego što nastanu- ozbiljno !

Korištenje je jako jednostavno, potrebno je: protresti bočicu prije upotrebe, pošpricati 2-3 puta UNUTAR wc školjke- ne u zrak, obaviti sve što je potrebno i voilà- za vama će ostati samo svježi citrusni miris!

WC NET kruti uložak Mountain pruža trostruki učinak, posebna formula s aktivnim kisikom jamči higijenu i čistoću. Zahvaljujući esencijalnim uljima koje sadrži, ispušta ugodan i intenzivan čisti miris. Također posebna formula pomaže u sprečavanju stvaranja kamenca na vašoj WC školjki.

- 4 komada u pakiranju

Predstavlja učinkovito sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca s površina otpornih na kiseline: keramike, porculana i plastike. Primjenu nalazi u domaćinstvu, obrtništvu i industriji, pri čemu njezina djelotvornost uslijed pravilnog korištenja osigurava željeni rezultat.