Napokon imate rješenje za metenje i pranje poda samo jednim alatom.

Početni komplet Swiffer Sweeper dolazi s osam jednokratnih krpica guste teksture koje hvataju i zadržavaju tri puta više prašine, prljavštine i dlaka od obične metle. Mogu se koristiti i kao nadopuna za čišćenje usisavačem jer hvataju sitne čestice prašine koje ostaju nakon usisavanja ili između dva usisavanja pa onda ne morate toliko često detaljno usisavati. Kako? Zašto? Gustoća i poseban uzorak materijala u kombinaciji s elektrostatičkim djelovanjem omogućuje hvatanje i zadržavanje prašine. Ali to nije sve; kad obrišete prašinu, vrijeme je za pranje poda.

Početni komplet sadrži i tri vlažne maramice. Vlažne maramice za podove otapaju prljavštinu, zadržavaju je u svojoj jezgri te za sobom ostavljaju svjež miris čistoće. Osim toga Swiffer Sweeper može se okretati za 360° pa možete čistiti bilo gdje, čak i teško dostupna mjesta, kao što su ona ispod hladnjaka, pećnice i perilice posuđa, ispod kreveta, kauča pa čak i u kutovima gdje metle i drugi čistači za podove obično ne mogu. Nije li to sjajno?

Nemojte koristiti vlažne maramice za Swiffer Sweeper na neobrađenim podovima, nauljenim ili navoštenim drvenim oblogama, neglaziranim pločicama ili tapisonima. Proizvod treba sastaviti.

Početni komplet sadrži 1 dršku, 8 jednokratkih krpica za prašinu i 3 vlažne maramice.

Možda će Vam se i ovo svidjeti

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: