Jednokratne krpice za prašinu koriste se s čistačem poda Sweeper kako bi uhvatile i zadržale prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca sa svih podova u vašem domu, triput učinkovitije od obične metle. Mogu se koristiti i kao nadopuna za čišćenje usisavačem jer hvataju sitne čestice prašine koje ostaju nakon usisavanja ili između dva usisavanja pa onda ne morate toliko često detaljno usisavati.

Kako? Zašto? Gustoća i poseban uzorak materijala u kombinaciji s elektrostatičkim djelovanjem omogućuje hvatanje i zadržavanje prašine.

Osim toga Swiffer Sweeper može se okretati za 360° pa možete čistiti bilo gdje, čak i teško dostupna mjesta, kao što su ona ispod hladnjaka, pećnice i perilice posuđa, ispod kreveta, kauča pa čak i u kutovima gdje metle i drugi čistači za podove obično ne mogu. Nije li to sjajno? Zahvaljujući jednokratnim krpicama Swiffer, čišćenje nikad nije bilo brže i jednostavnije.

Korisni savjeti: posebno su praktične za hvatanje dlaka kućnih ljubimaca jer ih se većina stalno linja ili ako ste alergični na prašinu.

Imajte na umu da se krpice Swiffer mogu koristiti na svim tvrdim površinama, uključujući: navošteni i nenavošteni linoleum, vinil, keramičke pločice i obrađene drvene podove.

Možda će Vam se i ovo svidjeti

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: